Suomen Armeija - Foorumi

Tänään on 17.01.2019 09:59

Kaikki ajat ovat UTC + 2 tuntia [ DST ]
Aloita uusi ketju Tämä viestiketju on lukittu. Et voi vastata tai muokata viestejäsi  [ 2 viestiä ] 
Kirjoittaja Viesti
ViestiLähetetty: 24.01.2015 18:43 
Poissa
Esimies
Avatar

Liittynyt: 14.02.2011 23:08
Viestit: 1483
Jatkuvan palautteen ja ideoinnin visio

Mikä?

Aloite, muutosehdotus, kehitysidea, mielipide ja palaute. Tiedän että lukemattoman monilla ihmisillä pyörii päässä ajatuksia ja mietteitä, joita ei uskalleta tai vain viitsitä sanoa ääneen. Palaute ja kehitysideat jäävät toisinaan antamatta, kun tehdään virheellisesti päätelmä, että ne eivät tavoita tai kiinnosta ketään. Miehistö, aliupseerit ja upseerit - oman alansa asiantuntijoita ovat ihmiset, jotka työskentelevät tehtäväänsä liittyvien asioiden parissa päivittäin. Suomen armeija haluaa hyödyntää tämän potentiaalin keräämällä henkilökuntansa mielipiteet, ehdotukset ja ideat paperille. Yhteisöämme voi parantaa viihtyisämmäksi ja tehokkaammaksi. Käytä omia kokemuksiasi hyväksi kertomalla meille, kuinka se onnistuu.

Milloin?

Suomen armeija kannustaa henkilöstöään aloitteellisuuteen, jatkuvaan palautteen antamiseen ja omien ideoiden esilletuomiseen. Tarkoitus ei ole, että jokainen käyttää seuraavan viikon miettimällä mitä sanottavaa hänellä on kaikesta, vaan tämän kaiken tulisi olla jatkuvaa, osa päivittäistä arkeamme vuodesta toiseen. Palaute jokaiselta eri portaalta on kiinteä osa armeijaamme; toisinaan se vain unohdetaan, mitä ei saisi tapahtua.

Miten?

Vaikuttavat parannukset saadaan aikaan pienillä muutoksilla. Suomen armeijassa on tällä hetkellä erinomaiset mahdollisuudet vaikuttaa ja tuoda oma äänensä esiin esimerkiksi Palaute-osiossa, Kehitysideoissa tai Sotilastoimikunnan kautta - näitä kanavia vain käytetään surullisen vähän. Ehdotuksesi, ideasi tai mielipiteesi voi olla minkälainen tahansa, kirjoita se perusteluineen edellä mainittuihin aiheisiin tai lähetä se luottamuksellisesti esimiehellesi.

Kannustuksena ajatuksiensa sanoiksi pukemisesta myönnämme 10 kolikon tsemppauspalkinnon Suomen armeijaa hyödyttävästä mielipiteestä, kehitysideasta, aloitteesta tai palautteesta. Käsite on laaja, joten älkää jumittako itseänne miettimällä kuinka koko järjestelmän voisi organisoida uudelleen. Tällä haluan rohkaista teitä kertomaan mielipiteenne rehellisesti, koska juuri se kuuluu toimintajatukseemme: henkilöstön kuunteleminen. Jos näet, että tarkastus olisi perustellusti parempi suorittaa eri tavalla, värvin kuuluisi näyttää toisenlaiselta tai tiedonkulku ei toimi toivotulla tavalla - tai mitä tahansa - kerro se meille. Älä pidä ideoita ja mielipiteitä itselläsi, koska silloin emme ikinä saa tietää niistä. Haluamme että jokainen Suomen armeijan jäsen osallistuu armeijan kehittämiseen, koska teillä on siihen oikeus.
Sotilastoimikunta vastaa kaiken yhteen niputtamisesta sekä ideoiden, palautteiden ja aloitteiden käsittelystä. Sotilastoimikunnalla on oikeus muokata käsittelemäänsä aineistoa.

Muistutetaan vielä, miksi palaute on meille niin tärkeää:
Palaute on kaikenlaisen kehittymisen ehto. Palaute ohjaa toimintaamme lähestulkoon jokaisessa asiassa: koulutuksissa, kurinpidossa, johtamisessa ja käyttäytymisessä; voisikin sanoa, että se ohjaa meitä ihmisenä.

Antakaa palautetta jatkuvasti ja tuokaa omat ideanne ja ehdotuksenne esiin. Älkää tehkö sitä ainoastaan kolikkostipendin vuoksi, vaan pitäkää jatkuvaa palautteenantoa ja aloitteellisuutta itsetarkoituksena. Kysymykset voitte osoittaa suoraan Sotilastoimikunnalle, tähän aiheeseen postataan kannustuspalkinnon saaneen nimet ja syy stipendiin.


Ilmoita tämä viesti
Ylös
 Profiili  
Vastaa lainaamalla  
ViestiLähetetty: 22.02.2015 00:00 
Poissa
Esimies
Avatar

Liittynyt: 14.02.2011 23:08
Viestit: 1483
10 kolikon arvoinen kannustuspalkinto on myönnetty korpraali Tapsa76:lle, jonka palaute käsitteli toiminnanpitoa, koulutusosaamista ja EM-järjestelmää. Perusteluina mainitaan palautteen nostattama (myös julkinen) keskustelu, ja sen aiheuttamat toimenpiteet Suomen armeijassa. Palkinnon voi noutaa majuri Hiekkatieltä eli kotoisammin meikäläiseltä.

Kannustuspalkinto on mahdollista saada myös tulevaisuudessa, joten muistakaa antaa palautetta ja tuoda omat kehitysideanne ja aloitteenne julki!


Ilmoita tämä viesti
Ylös
 Profiili  
Vastaa lainaamalla  
Näytä viestit ajalta:  Järjestä  
Aloita uusi ketju Tämä viestiketju on lukittu. Et voi vastata tai muokata viestejäsi  [ 2 viestiä ] 

Kaikki ajat ovat UTC + 2 tuntia [ DST ]


Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa


Voit kirjoittaa uusia viestejä
Voit vastata viestiketjuihin
Et voi muokata omia viestejäsi
Et voi poistaa omia viestejäsi
Et voi lähettää liitetiedostoja.

Etsi tätä:
Hyppää:  
cron
Keskustelufoorumin moottorina toimii phpBB® Forum Software © phpBB Group
Käännös, Lurttinen, www.phpbbsuomi.com uncommitted-decoy

Tämäkin on ilmainen foorumi, jonka tarjoaa munfoorumi.com

Ilmoita asiaton sisältö

Muuta yksityisyysasetuksia