Tee aloite jolla on tarkoitus

Palautelaatikko. Voit täällä anonyymisti eli vierailijana tai nimimerkillä antaa palautetta SA:sta, sen toiminnasta tai jostain muusta.

SANA ON VAPAA, MUTTA ASIALLISTA KIELTÄ KÄYTTÄEN!

Tee aloite jolla on tarkoitus

ViestiKirjoittaja Hiekkatie » 24.01.2015 17:43

Jatkuvan palautteen ja ideoinnin visio

Mikä?

Aloite, muutosehdotus, kehitysidea, mielipide ja palaute. Tiedän että lukemattoman monilla ihmisillä pyörii päässä ajatuksia ja mietteitä, joita ei uskalleta tai vain viitsitä sanoa ääneen. Palaute ja kehitysideat jäävät toisinaan antamatta, kun tehdään virheellisesti päätelmä, että ne eivät tavoita tai kiinnosta ketään. Miehistö, aliupseerit ja upseerit - oman alansa asiantuntijoita ovat ihmiset, jotka työskentelevät tehtäväänsä liittyvien asioiden parissa päivittäin. Suomen armeija haluaa hyödyntää tämän potentiaalin keräämällä henkilökuntansa mielipiteet, ehdotukset ja ideat paperille. Yhteisöämme voi parantaa viihtyisämmäksi ja tehokkaammaksi. Käytä omia kokemuksiasi hyväksi kertomalla meille, kuinka se onnistuu.

Milloin?

Suomen armeija kannustaa henkilöstöään aloitteellisuuteen, jatkuvaan palautteen antamiseen ja omien ideoiden esilletuomiseen. Tarkoitus ei ole, että jokainen käyttää seuraavan viikon miettimällä mitä sanottavaa hänellä on kaikesta, vaan tämän kaiken tulisi olla jatkuvaa, osa päivittäistä arkeamme vuodesta toiseen. Palaute jokaiselta eri portaalta on kiinteä osa armeijaamme; toisinaan se vain unohdetaan, mitä ei saisi tapahtua.

Miten?

Vaikuttavat parannukset saadaan aikaan pienillä muutoksilla. Suomen armeijassa on tällä hetkellä erinomaiset mahdollisuudet vaikuttaa ja tuoda oma äänensä esiin esimerkiksi Palaute-osiossa, Kehitysideoissa tai Sotilastoimikunnan kautta - näitä kanavia vain käytetään surullisen vähän. Ehdotuksesi, ideasi tai mielipiteesi voi olla minkälainen tahansa, kirjoita se perusteluineen edellä mainittuihin aiheisiin tai lähetä se luottamuksellisesti esimiehellesi.

Kannustuksena ajatuksiensa sanoiksi pukemisesta myönnämme 10 kolikon tsemppauspalkinnon Suomen armeijaa hyödyttävästä mielipiteestä, kehitysideasta, aloitteesta tai palautteesta. Käsite on laaja, joten älkää jumittako itseänne miettimällä kuinka koko järjestelmän voisi organisoida uudelleen. Tällä haluan rohkaista teitä kertomaan mielipiteenne rehellisesti, koska juuri se kuuluu toimintajatukseemme: henkilöstön kuunteleminen. Jos näet, että tarkastus olisi perustellusti parempi suorittaa eri tavalla, värvin kuuluisi näyttää toisenlaiselta tai tiedonkulku ei toimi toivotulla tavalla - tai mitä tahansa - kerro se meille. Älä pidä ideoita ja mielipiteitä itselläsi, koska silloin emme ikinä saa tietää niistä. Haluamme että jokainen Suomen armeijan jäsen osallistuu armeijan kehittämiseen, koska teillä on siihen oikeus.
Sotilastoimikunta vastaa kaiken yhteen niputtamisesta sekä ideoiden, palautteiden ja aloitteiden käsittelystä. Sotilastoimikunnalla on oikeus muokata käsittelemäänsä aineistoa.

Muistutetaan vielä, miksi palaute on meille niin tärkeää:
Palaute on kaikenlaisen kehittymisen ehto. Palaute ohjaa toimintaamme lähestulkoon jokaisessa asiassa: koulutuksissa, kurinpidossa, johtamisessa ja käyttäytymisessä; voisikin sanoa, että se ohjaa meitä ihmisenä.

Antakaa palautetta jatkuvasti ja tuokaa omat ideanne ja ehdotuksenne esiin. Älkää tehkö sitä ainoastaan kolikkostipendin vuoksi, vaan pitäkää jatkuvaa palautteenantoa ja aloitteellisuutta itsetarkoituksena. Kysymykset voitte osoittaa suoraan Sotilastoimikunnalle, tähän aiheeseen postataan kannustuspalkinnon saaneen nimet ja syy stipendiin.
Avatar
Hiekkatie
Esimies
 
Viestit: 1483
Liittynyt: 14.02.2011 22:08

Re: Tee aloite jolla on tarkoitus

ViestiKirjoittaja Hiekkatie » 21.02.2015 23:00

10 kolikon arvoinen kannustuspalkinto on myönnetty korpraali Tapsa76:lle, jonka palaute käsitteli toiminnanpitoa, koulutusosaamista ja EM-järjestelmää. Perusteluina mainitaan palautteen nostattama (myös julkinen) keskustelu, ja sen aiheuttamat toimenpiteet Suomen armeijassa. Palkinnon voi noutaa majuri Hiekkatieltä eli kotoisammin meikäläiseltä.

Kannustuspalkinto on mahdollista saada myös tulevaisuudessa, joten muistakaa antaa palautetta ja tuoda omat kehitysideanne ja aloitteenne julki!
Avatar
Hiekkatie
Esimies
 
Viestit: 1483
Liittynyt: 14.02.2011 22:08


Paluu Palautteet

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 7 vierailijaa

cron